Melyik cseh sörből adják el a legtöbbet a világon?

agrarszektor.hu
Megújul a legnagyobb mennyiségben értékesített cseh sörmárka: a Kozel idén januártól Kozel Premium lager néven elérhető a magyar piacon.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A magyarországi forgalmazó Dreher Sörgyárak az agrárszektor.hu-t arról tájékoztatta, hogy az elmúlt években trendszerűen tapasztalják, hogy a fogyasztók megkedvelték a változatos ízeket, a magas minőségű termékeket, és fontosnak tartják az italok származási helyét is. A cseh sörök egyértelműen ezen folyamatok nyertesei, hiszen minden ponton megfelelnek a megváltozott igényeknek. A fogyasztók készek több pénzt áldozni a minőségi termékekre, így a cseh főzdék javarészt prémium és szuperprémium kategóriájú termékei sikeresen hódítanak a piacon.

A különféle cseh sör márkák közül a Kozel márka számít a legtöbbet vásárolt márkának Csehországban és az egész világon.

A hazai vásárlók is nyitottak arra, hogy új dolgokat próbáljanak ki, ezért nálunk is előnyben részesítik a gazdagabb ízvilágú prémium és minőségi söröket. A világ más részeihez hasonlóan a cseh sörök rendkívül népszerűek Magyarországon is, piaci részesedésük egyre nagyobb. A gazdagabb ízvilágú sörök iránt mutatkozó keresletre reagálva a Dreher Sörgyárak úgy döntött, hogy 2019. januárjától Magyarországon is piacra dobja a Kozel Premium lager sörét, váltva a Kozel svetly-t. A vállalat stratégiájának fontos eleme a prémiumportfólió bővítése, ennek egyik lépése a Kozel márka megújítása és prémium kategóriába emelése.

A terméknek magasabb az extrakttartalma (11,25 B°) és az alkoholtartalma (4,6 %) a Kozel svetly-hez képest, így ezeknek köszönhetően a Kozel Premium lager testesebb, habosabb és sötétebb színű. Kóstolva gazdagabb, karakteresebb ízekkel találkozik a fogyasztó. Az új recept piacra kerülését a megváltozott csomagolás is jelzi. A palackokra és a dobozokra "Új recept, gazdagabb ízvilág!" feliratú, piros színű címke kerül.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?