Újabb tízmilliók agrárrendezvényekre

agrarszektor.hu
Összesen 85 millió forintra pályázhatnak vissza nem térítendő támogatásként a rendezvényeket szervező piaci szereplők és szervezetek. A pályázatokat 2017. december 15-től 2018. január 31-ig lehet benyújtani az Agrármarketing Centrumhoz (AMC).

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

December 15-től újabb két pályázati ablakban, 85 millió forintos keretösszegre nyújthatók be rendezvényes pályázatok az Agrármarketing Centrumhoz. Az AMC közleménye szerint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak azok a gazdasági társaságok, köztestületek, szövetségek, egyesületek, alapítványok, szakmai szervezetek és terméktanácsok, amelyek népszerűsítik a magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát, erősítik a hazai termékek piaci megjelenését, illetve bemutatják az agrárágazatot, vagy annak valamelyik szegmensét. A pályázatok benyújtási határideje egységesen 2018. január 31.

Hetvenmillió forintos költségkeretből 1-5 millió forint közötti összeg nyerhető hazai termelők, illetve termékeik promócióját szolgáló tevékenységekre belföldi rendezvényeken, fesztiválokon és vásárokon - közölte az AMC. További 15 millió forintos keretből pedig 500 ezer és 1 millió forint közötti összegre lehet pályázni belföldi, elsősorban tudástranszfer célú rendezvényekre.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?