Mi lesz a gazdák támogatásaival? - Egyelőre minden spekuláció

agrarszektor.hu
Minden információ egyelőre csak spekuláció az uniós Közös Agrárpolitika (KAP) jövőjével kapcsolatban. Az Európai Bizottság várhatóan novemberben áll elő hivatalos javaslataival.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Magyarország abban érdekelt, hogy a KAP radikálisan ne alakuljon át - hangoztatta Czerván György, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon és Vásáron (OMÉK). A 2020 utáni KAP-ról ugyanakkor egyelőre semmilyen hivatalos javaslat nem jelent meg, így Czerván György szerint minden eddigi információ erről a témáról csak spekuláció és találgatás. Az Európai Bizottság a KAP jövőjéről várhatóan novemberben hozza nyilvánosságra elképzeléseit.

VETNE, ARATNA VAGY PERMETEZNE? - Tervezzen előre részletes agrometeorológiai előrejelzesünkkel!
Nézze meg, milyen idő lesz a napokban:
 

Egyes aggodalmak szerint fennáll a veszélye annak, hogy a bizottság más célokra - például a migránsügy kezelésére - csoportosítana át egyes uniós agrárforrásokat, amelyek a Brexit miatt is csökkenhetnek. Emellett nem kizárt, hogy a támogatások elnyeréséhez még több feltételt kell majd teljesíteniük a magyar gazdáknak is. Mindez egyes vélemények szerint a támogatások csökkenéséhez, illetve nehezebb megszerzéséhez vezethet 2020 után.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13