Potenciális foglalkoztatókat várnak az állatorvosok állásbörzéjére

agrarszektor.hu
A tavalyi első, állatorvosoknak szóló állásbörze sikerén felbuzdulva újabb, potenciális munkáltatóknak és lelkes pályakezdőknek szóló eseményt szerveznek idén is az Állatorvostudományi Egyetemen.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A 2019. március 27-én (9:30 - 17:00) az Állatorvostudományi Egyetemen (1078 Budapest, István utca 2.) sorra kerülő rendezvényen a meghatározó hazai munkaadók mellett nemzetközi cégek és kiállítók várják a lelkes, frissdiplomás szakembereket, pályakezdőket.

Tavaly több mint 40 kiállító és cég képviseltette magát az eseményen, idén viszont még több vállalkozásnak és cégnek szeretnének megjelenési lehetőséget biztosítani, akik betekintést engedhetnek a tevékenységükbe, bemutathatják termékeiket és álláslehetőségeiket, sőt lehetőségük van céges prezentációra is.

Jelentkezni lehet kiállítónak 2019. március 15-ig. Bővebb információ: bandy.pal@gmail.com

Az állatorvosi szakma népszerű Magyarországon, bár igaz, hogy egyre nagyobb hányadát a hobbiállatokra specializálódott szakemberek képzése teszi ki. Az agrárszektor.hu az alábbi cikkben közölt interjút Dr. Sótonyi Péter professzorral, az Állatorvostudományi Egyetem rektorával.

EZ IS ÉRDEKELHET

Itt pedig arról írtunk, hogy a magyarországi állatorvosi praxisok száma és bevételei is folyamatosan nőnek. A képzés a városi életforma terjedésével és a társállatok számának növekedésével egyre biztosabb kenyeret ad a szakma iránt érdeklődőknek.

EZ IS ÉRDEKELHET

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?