A hidraulikus rugózású tridem futóművel szerelt szippantókocsik igazi különlegessége a volumetrikus rendszerű rotációs, forgódugattyúpárral dolgozó szivattyú. Ez a rendszer lényegében mechanikus úton hozza létre a szívó áramlást. A folyadék szállítása a forgódugattyúk kerülete mentén történik, a nyomóoldal és a szívóoldal közötti tömítést a szivattyú vízszintes szimmetriasíkja mentén kapcsolódó forgódugattyú profilfelületek és két forgódugattyút körbevevő szivattyú-oldalfalak biztosítják.

Joskin

Ez a szivattyúváltozat igazán nagy, percenkénti  4000 literes szállítási teljesítménnyel rendelkezik, és ellentétben a vákuumszivattyúkkal, sokkal biztonságosabb és nem jelent akkora terhelést a tartálynak. A csúcsmodell mellett két kisebb, egy 10 000 és egy 12 000 literes, tandem futóműves változattal is bővítették a szériát, amely akár 3,5 méteres mélységből is képes felszívni a folyadékot, és akár nagyon sűrű állagú hígtrágyát is jól kezel.

Joskin

A KITE Zrt., mint a JOSKIN egyetlen hivatalos hazai forgalmazója előrendelési lehetőséget biztosít a Joskin szállító járművek tekintetében a 2016-os esztendőre.