Az új tárcsa a Busa Bt. Kontrol vontatott V-tárcsa családjának új tagja, így magán viseli elődeinek fő vonásait, ötvözve neves konkurensek megoldásaival, mint a John Deere, a Case IH, vagy a Baldan.

Újdonság a tárcsa szintszabályzójának hidraulikus működtetése, így a V-tárcsás boronákra jellemző farolás kényelmesen és folyamatosan korrigálható a fülkéből.
A munkagép közvetlen felszerelhető lezáró hengerrel, így a nyári tarlóhántáskor egyből lezárható a talajfelszín, nincs szükség külön munkamenetre vagy kapcsolókocsira.

A tárcsasorokat erős, rövid csavarok tartják, melyek segítségével 3-3 állásban egyszerűen, pontosan állítható a sorok szöge. A tárcsasorok választhatóan IH-csapággyal, vagy kúpgörgős csapággyal szereltek.

A munkagép két tengelyen négy független keréken szállítható, csökkentve a szállításból adódó terheléseket. Az összes munkahenger önzáró szeleppel szerelt, így azok biztonságosan megtartják pozíciójukat.

Jól mutatja a gépváz erősségét, hogy a 6,2 méter széles tárcsa önsúlya 6 tonna felett van. Az összes csuklópont túlméretes, a köszörült csapok teflon-bevonatú acélperselyekben mozognak. A tárcsalapok túlterhelésvédelméről a szintszabályzóba rejtett rugós biztosítás gondoskodik, így az első tárcsasor ki tud emelkedni a talajból a munkagép és az erőgép emelése nélkül.

A munkagépről bővebb információt a weboldalon, valamint a letölthető prospektusban talál.
Még több képet és videót talál, ha rendszeresen ellátogat facebook oldalunkra!



Telefon: 06 76/703-215

E-mail: busabt@busabt.hu

www.busabt.hu