/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Gyakorlatilag sértetlenül kiszálltak ebből a Toyota MR2-esből

2019. március 23. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem életbiztosítás egy kis roadsterben utazni, de a Toyota harmadik generációs MR2-ese bizonyított a legutóbb, amikor egy kamionnal találkozott az I-95 autópályán Amerikában. Bár a képek sokkolók lehetnek, a sofőr kisebb karcolásokkal szállt ki a roncsból.

Amennyire ijesztők az alábbi képek, annyira könnyedén úszta meg a horrorisztikus balesetet egy 2001-es Toyota MR2-es vezetője.

Még hétfőn, az amerikai I-95-ös autópályán tört össze csúnyán a fekete roadster, miután egy pickupról lerepülő vödröt próbált kikerülni sofőrje, ám uralmát elvesztve egy kamion elé fordult, az pedig letarolta őket.

Az ütközés ereje olyan mértékű volt, hogy a Toyota eleje szinte megsemmisült, ám az utastérben csak a kormány szorította kissé oda a vezető lábát, de a vászontetőn keresztül ki tudott mászni. Persze az erőhatások következtében fejét beütötte, ám a kórházba csak kis zúzódásokkal szállították be megfigyelésre.

Habár sokak szerint egy ilyen kisautó egyenlő a halállal, az MR2-es jól bizonyított, amit a tulaj is megköszönt a japán gyár mérnökeinek: „Kudos (köszönet) a Toyota mérnökeinek, különben most nem lennék itt.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kukac Kukac
2019-03-23 - 08:57

Nem sámli!!!


*/