Nem semmi: nemzetközi kirándulóhajóval gazdagodott Mohács

MTI   
  Megosztom
Nem semmi: nemzetközi kirándulóhajóval gazdagodott Mohács

Ötvenszemélyes katamarán kirándulóhajóval bővült Mohács turisztikai kínálata, a több mint 200 millió forintból beszerzett, Mohács I. névre keresztelt vízi járművet hétfőtől bocsátják az utazóközönség rendelkezésére.

Az eseményen Szekó József, a Duna-parti város polgármestere hangsúlyozta: Mohács régi álma valósult meg a hajó beszerzésével, mert így részletesebben bemutathatják a település körüli "csodálatos természeti környezetet" Gemenctől a Béda-Karapancsa tájegységig. Közölte, az egy busznyi csoportot szállító hajót egy magyar-horvát projektben, egy Interreg-pályázatnak köszönhetően tudta megrendelni a baranyai város.

A Mohácsi Városgazdálkodási és Révhajózási Kft. által üzemeltetett hajó, kialakításának köszönhetően, a kirándulásokon túl kulturális és vállalati rendezvények, tréningek megtartására, tanulmányi kirándulások, valamint 10-15 kerékpár szállítására is alkalmas.

A hajó szolgáltatásai az utazóközönség részére belföldön április 15-től érhetők el. Határon túli utazásra várhatóan június 1-től nyílik lehetőség - írták. Az átadót követően a Mohács I. - első útjaként - a horvátországi Eszékre indult, ahonnan várhatóan csütörtökön délután tér vissza.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kirándulás

utazás

hajó

duna

mohács

folyó

kirándulóhajó