lopás

2019.03.23. 17:30

Az autómosós tolvaj a bíróság előtt moshatja tisztára becsületét

A győri férfi Tatán akart autót mosatni, de végül az irodából lopott pénzt egy alkalmazott-tól.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint bíróság elé állítási javaslattal küldte a nyomozász ügyiratait az ügyészségnek azzal a férfival szemben, aki tavaly autót mosatni indult egy tatai mosóba, végül egy alkalmazottat lopott meg.

A gyanú szerint az 51 éves tettes még 2018. október 31-én délelőtt, egy tatai autómosóba ment. A járművét akarta lemosatni, ezért az ott dolgozókat kereste.

Bement az autómosó irodájába, ahol egy női táskára lett figyelmes. Mivel egyedül volt a helyiségben, úgy gondolta, hogy a táska tartalmát átkutatja. Abból pénzt vett ki, majd kifelé menet még az udvaron találkozott a sértettel. D. Ferenc a zsákmányt hazavitte, amit később elköltött.

A sértett miután észlelte a lopást, feljelentést tett a Tatai Rendőrkapitányságon. A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a győri lakost, akit március 22-én gyanúsítottként kihallgattak. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte. Ellene lopás vétség miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség az eljárás ügyiratait bíróság elé állítási javaslattal tervezi megküldeni az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!