bajba jutottak

2019.02.17. 17:00

Ezek a rendőrök ismerik a vidéket, mint a tenyerüket, így megmentették a túrázókat

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletvezetője helyismeretének köszönhetően, megtalálták a bajbajutott kirándulókat.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrsgf tájékoztatása szerint a megyei rendőr-főkapitánysághoz február 16-án 18 óra után tett bejelentést egy férfi, aki elmondta, hogy társával Dömös közelében kirándultak, de besötétedett és elakadtak a csúszós talajon, nem tudják merre menjenek tovább.

A főkapitányság szabadidős ügyeletvezetője, Kondé Zsolt rendőr őrnagy telefonon felvette a kapcsolatot a férfival. Az túrázó leírása alapján a rendőrök beazonosította a helyszínt, ahol a bajbajutottak tartózkodtak.

Fotó: police.hu

A főtiszt elmondása alapján így az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei megtalálták a két személyt, akik a turistaút melletti meredek lejtőn rekedtek. A 69 éves férfit és az 58 éves nőt felsegítették a lejtőről, Dömösre kísérték őket, ahol épségben átadták hozzátartozóiknak.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!