tolvaj

2019.03.23. 07:35

Malacokat lopott volna, de elfutottak a férfi elől

Az állatok gyorsabban futottak, mint a tolvaj, ezért nem tudta elkapni őket. Az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Kemma.hu/police.hu

Ügyészség előtt van annak a férfinek az ügye, aki tavaly ősszel malacokat akart lopni egy sertéstelepről.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy esztergomi telepről akart disznót lopni egy 18 éves helyi férfi 2018. október 2-án. E. M. a telephelyet körülvevő drótkerítés alját megbontotta, az alatt mászott be a telepre. Az ott lévő sertések közül többet is meg akart fogni, de azok elfutottak előle, nem tudta őket ellopni. Miután többszöri próbálkozásra sem sikerült elkapni az állatok közül egyet sem, felhagyott a szándékával és távozott a helyszínről.

Az elkövetőt az esztergomi rendőrök rövid időn belül azonosították és három nap múlva gyanúsítottként kihallgatták. E. M. ellen lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a malacokat saját részre akarta ellopni, azért hogy később levágja őket. A nyomozás vizsgálati szakaszában az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!