karambol

2019.03.24. 06:58

Súlyos sérülést okozott az oroszlányi sofőr vakmerősége, a bíróság előtt felelhet tettéért

A járművezetővel szemben a Tatabányai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot és az iratokat elküldte az ügyészségnek.

Kemma.hu/police.hu

Mindketten az árokba kötöttek ki

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint az ügyészség előtt annak az oroszlányi sofőrnek az ügye, aki tavaly súlyos balesetet okozott Oroszlány és Környe között.

Sz. Zsolt 2018. augusztus 27-én Opel típusú gépkocsijával közlekedett Oroszlány irányából Környe felé. Közlekedése során egy vele azonos irányba haladó jármű előzésébe kezdett, amelynek során elvesztette uralmát a járműve felett és nekiütközött az előzött Nissan típusú autónak. Az ütközés következtében mindkét jármű letért az útról és az árokba borult.

Mindketten az árokba kötöttek ki (Fotó: police.hu)

A balesetben a részes gépjárművet vezető 69 éves nő könnyű, míg 80 éves utasa súlyos sérüléseket szenvedett. Az okozó járművezetővel szemben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Súlyos sérülés lett az előzés vége (Fotó: police.hu)

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tatabányai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!