baleset

2019.04.17. 15:15

Ügyészség előtt a Tatán tolatás közben súlyos sérülést okozó sofőr ügye

A tatabányai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát az 57 éves sofőrrel szemben, aki közúton tolatás közben elütött egy nőt.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Szőts István

A rendőrség tájékoztatása szerint ügyészség elé került annak a férfinak az ügye, aki tolatásnál figyelmetlen volt, és elütött egy nőt. Az asszony súlyosan sérült a balesetben.

A gyanú szerint N. Sándor még 2018. augusztus 2-án reggel, Tata belterületén közlekedett egy Suzuki típusú személygépkocsival. A Keszthelyi úton forgalmi ok miatt megállt, majd tolatásba kezdett. A manőver során, a járműve hátuljával nekiütközött az úttesten gyalogosan átkelő 61 éves nőnek, aki elesett és súlyosan megsérült.

Szerencsétlen eset
Fotó: police.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányságon N. Sándort gyanúsítottként kihallgatták, ellene közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytattak büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás ügyiratait megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!