Megszólalt az anya, aki elvesztette kislányát a MOM Sportközpont tetején keletkezett tűzben

Forrás: Thinkstock -
halál MOM Sportközpont kislány Tűz a tengeren
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A MOM Sportközpont tetején keletkezett tűzesetben elhunyt kislány édesanyja nyilatkozott. 

A MOM Sportközpont tetején keletkezett tűzben egy nyolcéves kislány életét vesztette. Édesanyja korábban elmondta, a gyermek hónapokig arról álmodott, bent ég valahol, ami miatt pszichológushoz is vitték. A kislány a 11 éves testvérével együtt mászott be a használaton kívüli fabódéba, ahol valahogyan tüzet gyújtottak. A kisfiú ki tudott menekülni, a kislányt a tűzoltók hozták ki. A helyszínen megkezdték az újraélesztését, de sajnos már nem lehetett rajta segíteni.

Az édesanya végignézte a kislánya haldoklását – Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock


„Talán tíz percen múlott, hogy nem értem oda időben. A kislányom a szemem előtt haldoklott, harminc percig próbálták újraéleszteni, de hiába. Hullámokban tör rám a gyász, de a másik két gyermekem miatt tartanom kell magam” – mondta a Blikknek az anya.

Vasembernek hitte magát a négy éves pápai kisfiú, aki kiugrott az erkélyrőlhttp://www.life.hu/news/20190626-vasembernek-hitte-magat-a-negy-eves-papai-kisfiu-aki-kiugrott-az-erkelyrol.htmlRepülni szeretett volna, mint a kedvenc szuperhőse, ezért kiugrott első emeleti lakásuk teraszáról egy négy éves pápai kisfiú. Az édesanya csak a ruhákért ment be, ezalatt a gyermek felállt egy székre és kiugrott.NewsOrigoElhunyt egy 15 éves fiú a tusnádfürdői wellnessközpontbanhttp://www.life.hu/news/20190625-elhunyt-egy-15-eves-fiu-a-tusnadfurdoi-wellnesskozpontban.htmlLesüllyedt a medence aljára úszás közben egy 15 éves fiú a tusnádfürdői wellnessközpontban. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. News--Íme, az elmúlt évek magyar szépségkirálynői: ő volt a legelsőhttp://www.life.hu/news/20190625-ime-az-elmult-evek-magyar-szepsegkiralynoi-o-volt-a-legelso.htmlÍme, az elmúlt évek magyar szépségkirálynői: emlékszel, hogy az ő fejükre is került korona? NewsOrigoRengeteg szemét és 8000 kilogramm emberi ürülék maradt a Mount Everesten a mászók utánhttp://www.life.hu/news/20190625-rengeteg-szemet-es-8000-kilogramm-emberi-urulek-maradt-a-mount-everesten-a-maszok-utan.htmlElképesztően sok szemetet hagynak maguk után a Mount Everestet megmászók. Idén minden eddiginél többen próbáltak a csúcsra jutni, így a hulladék is sokkal több. News--A közösségi oldalán szólalt meg a budai sportközpont tetején elhunyt kislány édesanyjahttp://www.life.hu/news/20190625-kozossegi-oldalan-szolalt-meg-a-budai-sportkozpont-tetejen-elhunyt-kislany-edesanyja.htmlA közösségi oldalán szólalt meg az az anyuka, akinek a lánya életét vesztette abban a tűzben, ami egy budai sportközpont tetején ütött ki. News--Szemeteszsákból varrt magának ruhát az anyukahttp://www.life.hu/news/20190625-szemeteszsakbol-varrt-maganak-ruhat-az-anyuka.htmlImádja az internet azt a nőt, aki szemeteszsákból készített magának ruhát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.