L. L. Junior családi körben, itthon is elveszi feleségül Körtvélyessy Kingát

Forrás: Facebook/Mokka -
esküvő házasság L. L. Junior Körtvélyessy Kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év elején, a legnagyobb titokban vette el Körtvélyessy Kingát L. L. Junior. A rapper és felesége most itthon, családi körben is kimondják a boldogító igent. Apósa, Körtvélyessy Zsolt szervezi a nagy napot. 

"Egy gyönyörű, mondhatni spirituális energiával bíró helyen, egy kecskeméti kis kápolnában lesz Kingáék itthoni esküvője. Sokat játszom ott, és szívügyem lett az a hely, és szeretném, ha ott kelnének egybe" – mesélte a Borsnak Körtvélyessy Zsolt, ugyanis ő szervezi lánya, Kinga és L. L. Junior esküvőjét. A pár az év elején, a legnagyobb titokban egybekelt Dominikán, de most a család előtt is kimondják a boldogító igent.

L. L. Junior itthon is elveszi szerelmét Forrás: Facebook/Mokka

"Én szervezem, és valószínűleg én is állom az egész eseményt, ami egy szűk körű, családi rendezvény lesz, tényleg csak a legközelebbi emberekkel. A szertartás után pedig egy kecskeméti, kedves, hangulatos étteremben folytatjuk a napot" – folytatta a színész, aki azt is elárulta, hogy már Kinga ruhája is megvan.

A lap munkatársa felkereste Juniort is, ám a barátja halála miatt érzett gyászában nem akart nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.