Katalin hercegné fontos feladatot kapott Erzsébet királynőtől

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson -
fotózás Erzsébet királynő feladat Katalin hercegné patronál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy imádja a művészeteket Katalin hercegné, a fotózáshoz pedig tehetsége is van. Éppen ezért nagyon örül annak az új feladatnak, amelyet nemrégiben a királynőtől kapott.

Megszokhattuk, hogy a királyi család tagjai gyakran odaállnak egy-egy jó ügy mellé, különböző szervezeteket, társaságokat patronálnak. A Királyi Fotográfiai Társaságnak (Royal Photographic Society) évtizedek óta maga a királynő volt a pártolója. Ám most átadta ezt a nagy jelentőséggel bíró pozíciót a leendő királynénak, Katalin hercegnének – írja a Mirror.

Ez azért is fontos, mert Katalinhoz közel állnak a művészetek, különösen a fotózás. Ő készítette például az első hivatalos fotókat György hercegről, Sarolta hercegnőről és Lajos hercegről.

Katalin hercegné imád fotózni Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson

Az ünnepi alkalomból a hercegné ellátogatott egy rendezvényre, ahol a gyerekek közelebbi kapcsolatba kerülhettek a fényképezéssel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.