Az ország első modellje volt Pataki Ági: 67 évesen újra kamera elé áll

Forrás: Fortepan/Bauer Sándor/1971 -
modell Pataki Ági karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Ági az egyike volt az első magyar modelleknek, akik szépségükkel plakátokon, reklámokban hódítottak. 67 évesen ismét modellkedni fog a ma már neves producer.

Pataki Ági 67 évesen is elképesztő formában van, nem is csoda, hogy egy kozmetikai cég őt akarja arcának. Erről mesélt a Borsnak Ági.

A ma már producerként dolgozó egykori modell komoly sikereket ért el a filmes iparban is, ám nagy valószínűséggel újra kamerák elé áll. Elárulta, hogy bár nem keresi a lehetőséget, egy-egy felkérésnek szívesen tesz eleget.

Pataki Ági modellként 1971-ben Forrás: Fortepan/Bauer Sándor/1971

"Tenni nem tennék érte, ahogy akkor sem tettem, de ha ugyanilyen véletlenszerűen belecsöppennék, valószínűleg most is kipróbálnám. Ebbe a világba akkoriban mindenki csak úgy belekapott, és egy-két hónapra, maximum egy évre terveztük. Az, hogy húsz évig maradtam a pályán, annak is köszönhető volt, hogy nagyon gyorsan ismertté váltam, és rengeteg munkám lett" - mesélte Ági, aki elárulta, hogy egy ismert márka kereste meg őt.

"De ott van Jane Fonda mint remek ellenpélda, és az sem véletlen, hogy a L'Oreal Helen Mirrent használja reklámarcnak. Innen jöhetett az ötlet, hogy engem is most, 67 évesen keresett meg egy kozmetikai cég."

Így nézett ki karrierje csúcsán a 67 éves magyar modell

A Fabulon mellett olyan termékeket népszerűsített Pataki Ági, mint a Pepsi és a L'Oréal Professionnel. Éppen ezért sokan modellnek is titulálják a Balázs Béla-díjas filmproducert, aki szerdán ünnepli 67. születésnapját.

Balogh Eleni lett a Miss Balaton 2019 győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20190818-balogh-eleni-lett-a-miss-balaton-2019-gyoztese.htmlA 19 éves budapesti Balogh Eleni nyerte el idén a Miss Balaton címet a zsűri döntése alapján, egyúttal ő lett a közönségszavazás győztese is, sőt a cukormadárkák egyéves modellszerződését is ő kapta. Az első udvarhölgy Kulin Brigitta lett, aki egyben a közönségszavazás harmadik helyezettje lett, míg a második udvarhölgynek Lakatos Annabellát választották. A közönségszavazás második helyét Németh Mónika szerezte meg. TV + SztárokOrigoFeke Pál megmutatta gyönyörű feleségét: szerelmes szelfihttp://www.life.hu/sztarok/20190818-feke-pal-megmutatta-gyonyoru-felesegetszerelmes-szelfi.htmlFeke Pál és Gyenesei Leila jóideje édesanyaként és édesapaként élik a mindennapjaikat, ugyanis két évvel ezelőtt született meg kislányuk, Mimi. Ám ezúttal elszöktek egy kicsit romantikázni. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoEzért törölték Schobert Lara közösségi oldalát: túl szexinek bizonyult az egyik fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20190818-ezert-toroltek-schobert-lara-kozossegi-oldalat-tul-szexinek-bizonyult-az-egyik-fotoja.htmlEgyik napról a másikra tűnt el Schobert Lara Instagram oldala, 154 ezer követővel együtt. Kiderült, mi az oka.TV + SztárokOrigoSári Évi igazi bombázó fürdőruhában - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-sari-evi-igazi-bombazo-furdoruhaban.htmlSári Évi megmutatta, mennyire dögös fürdőruhában: mindenkinek tetszik.TV + SztárokOrigoCurtis elbúcsúzott kisfiától: néhány napig távol lesz tőle – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-curtis-elbucsuzott-kisfiatol-nehany-napig-tavol-lesz-tole.htmlCurtisnek néhány napra el kellett búcsúznia kisfiától: megható fotón osztotta meg a szomorú pillanatot. TV + SztárokOrigoAurelio nem adja fel: újra üzent szerelmének közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-aurelio-nem-adja-felujra-uzent-szerelmenek-kozossegi-oldalan.htmlAurelio és menyasszonya a közelmúltban szakítottak. Az egykori ValóVilág-szereplő azonban nem tudja elfogadni a dolgot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.