Életmód

Napokra egyedül hagyta 5 gyerekét az anya, hogy nyaralni mehessen a szeretőjével

A fiatal anyuka azzal védekezett, hogy „el kellett szakadnia az otthoni dolgoktól pár napra”.

28 éves, egyedülálló anyaként 5 gyereket nevelni biztosan kőkemény feladat, aminek a súlya alatt érthető módon össze lehet roppanni. Ez ugyanakkor mégsem mentség arra, amit a Chrystal Walraven nevű texasi nő tett: Chrystal napokra magukra hagyta gyerekeit az otthonukban, ő pedig megpattant a dél-karolinai tengerpartra szeretője kíséretében.

Legkisebb gyereke még csak 15 hónapos, rá a rendőrök a babaágyban fekve, mozdulatlanul találtak rá. Azt hitték, a kisbaba meghalt, de kiderült, hogy csak nagyon kimerült a szervezete. Az anyuka többi gyereke 3, 6, 10 és 12 éves. A kiérkező rendőröknek a 10 éves kisfiú nyitott ajtót, bent pedig hatalmas felfordulás és szeméthegyek fogadták őket. 

Az anyukát azóta letartóztatták. A bíróságon azzal védekezett, hogy a gyerekekre az egyikük apjának kellett volna vigyáznia, neki fogalma sem volt, hogy az apa nem bukkant fel. Hogy miért lépett le, arra azt válaszolta, muszáj volt kicsit elszakadnia az otthoni dolgoktól.

thesun

Kiemelt kép: Chrystal Walraven / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top