Sztárok

Szentesi Éva a Konyhafőnök VIP-ben is nyerne

Újabb nevek kerültek napvilágra a Konyhafőnök VIP versenyzői közül. Köztük lesz Szentesi Éva írónő is, akinek komoly esélyei vannak arra, hogy a döntőben is részt vegyen.

November 12-én indul a Konyhafőnök VIP 3. évada, amely nemcsak a celebek csatája lesz, de két Michelin-csillagos séf is összeméri erejét a műsorban. Sárközi Ákos, Rácz Jenő és sok-sok híresség kiélezett csatáját izgulhatjuk végig.

A konyhafőnök VIP nem játék?

Annyira nem játék, hogy Szentesi Éva írónő saját bevallása szerint is két séffel készül a versenyre. Egészen az alapoktól kezdik a „kiképzést”: hogyan kell rendet tartani a konyhában, illetve halat filézni, csirkét bontani vagy húst hártyázni. Mindez fontos is, hiszen a séfek már az előző adásokban is nagy figyelmet fordítottak ezekre az alapfeladatokra.

Ha Szentesi Éva sikeresen elsajátítja az alapokat a versenyig, komoly esélyekkel indulhat a Konyhafőnök VIP cím megszerzéséért. Szeret jókat enni, főzni is, kedvencei pedig a fűszeres ázsiai ételek, amelyek igencsak közel állnak Rácz Jenő séfhez is.

A Konyhafőnök VIP 2018 promo (Király Péter)

Uploaded by None on 2018-10-30.

Újabb nevek a Konyhafőnök VIP versenyzői listájáról:

  • Szentesi Éva írónő
  • Fehér Balázs énekes
  • Détár Enikő színésznő
  • Kovács Dóri műsorvezető
  • Papadimitriu Athina színésznő
  • Halász Klaudia modell

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top