TV-sztárok

Chuck Norris budapesti látogatására különleges biztonsági intézkedésekkel készülnek

Az étkezésre is különleges figyelmet fordítanak, mert a színész felesége nemrégiben súlyos allergiás rohamot kapott.

November 24-én Budapestre látogat Chuck Norris. A 78 éves, világhírű színész miatt sok különleges intézkedést kell bevezetni. A szállodai szobáját álnéven foglalták, és egy folyosórészt teljesen lezárnak majd, hogy a színészt és feleségét ne lehessen hívatlanul megközelíteni – írja a Blikk.

Fotó: Facebook/Chuck Norris

A hotelben olyan útvonalat is találni kellett, amelyen keresztül feltűnés nélkül tudnak ki- és bejutni a lakosztályukba. Minden helyszínen lesznek orvosok, akik az idős színészre figyelnek majd. Az étkezése körül is különleges óvintézkedések várhatók.

Másfél éve ugyanis a felesége, Gena Norris egy orvosi vizsgálat során olyan súlyos allergiás rohamot kapott, hogy hónapokig kórházban kezelték. Férje több mint kétmillió dollárt (570 millió forintot) költött a kezelésre, azóta nagyon ügyelnek arra, hogy milyen ételek és italok kerülnek eléjük.

A sportarénában rendezendő gála mellett a házaspár várhatóan ellátogat majd az adventi vásárba, hogy megnézzék a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Várát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top