TV-sztárok

VV Csoki sokkot kapott egy pitiáner dolog miatt

Bekövetkezett az, amitől Csoki a legjobban tartott. Imádott frizurája már közel sem tökéletes – emiatt pedig eléggé kiakadt.

Beköltözése első percétől kínosan ügyel a megjelenésére Csoki, akinek a haja a mindene. A Való Világ 9 csődöre már a játék előtt elárulta, egyetlen dologtól tart igazán, az pedig nem más, mint hogy haját nem fodrász fogja kezelésbe venni a villalét alatt. ,,Nekem a legfontosabb a hajam, hogy jól nézzen ki, hogy patent legyen. Kétnaponta járok fodrászhoz, el se tudom képzelni, mi lesz bent, hogy ezt nem tehetem meg”  mondta Csoki a beköltözése előtt.

Most valóra vált VV Csoki rémálma, egy óvatlan pillanatban ugyanis belenyírt gondosan ápolt „hajkoronájába”. „Most mit csináljak?! Ezt komolyan nem hiszem el, kész vagyok” sopánkodott Csoki, akinek elképzelése sem volt, mit kezdjen félresikerült frizurájával. De nemcsak neki, hanem  Zsuzsunak és Krisztiánnak is kijutott a drámából

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top