Újabb közlekedési újítás, külön díj nélkül juthat ki a pesti reptérre

Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
Budapest, 2017. március 1. A Budapest Airport által 2017. március 1-jén közzétett látványterv a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B termináljához csatlakozó új, 11 000 négyzetméter alapterületű B-oldali utasmólóról. A KÉSZ Építő Zrt. 18 hónap alatt építi meg a mintegy 220 méter hosszú épületszárnyat, amelyről 27 új beszállítókapu érhető el, ezek közül tíz utasbeszállító hidat is kap. A Budapest Airport a B utasmóló terveinek elkészítésével a 6 évvel ezelőtt átadott SkyCourt csarnokot is tervező Tima Zoltán Prima Primissima díjas építészt és a KÖZTI tervező csapatát bízta meg. MTI Fotó
Vágólapra másolva!
Budapest július elsejétől csatlakozik mind a tizenkét európai nagyvároshoz, ahol a repülőtér elérhető a DriveNow szolgáltatásával.
Vágólapra másolva!

A transzfer ráadásul – több más metropolisztól eltérően –

az év végéig semmilyen plusz költséggel nem jár,

és egészen a terminálok bejáratáig el lehet vele jutni.

Forrás: DriveNow

A DriveNow Vecsésen alakította ki reptéri transzferparkolóját, ahonnan autóik leparkolása után minibuszokkal szállítják a felhasználókat közvetlenül a Liszt Ferenc Repülőtér indulási szintjére, a két terminál közötti minibusz parkolóba. A visszaúton a reptérre érkezett utasok telefonon hívhatják a kisbuszt a terminálhoz.

A DriveNow a reptéri transzfer indítását követő egy hónapra, július végéig az új regisztrációk mellé a megszokott 25 helyett 50 bónusz percet kínál.

Így egy alkalommal teljesen ingyen is elérhető lehet a reptér.