Félholtra kínozta élettársát egy kecskeméti férfi

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy kecskeméti férfi féltékenységből rendszeresen megverte az élettársát. Amikor elájult, fellocsolta vízzel, és folytatta, amit elkezdett, tovább bántotta. Még a nő haját is levágta, hogy ne tetsszen másnak. Volt, hogy a gyerekeiknek is végig kellett nézniük a kínzást.
Vágólapra másolva!

A nő és a férfi 2007 óta éltek együtt élettársi kapcsolatban, együtt nevelték a nő korábbi kapcsolatából született egy, és a közös négy gyereküket. A kapcsolatuk 2016 őszétől egyre inkább megromlott, mert a férfi féltékeny lett.

Az állította, hogy a nő az unokatestvérével csalja őt. Miután rendszeresek lettek a viták, a nő el akart költözni, amit élettársa nem engedett meg neki.

2016 októberében a férfi féltékenységi rohamában arra kényszerítette áldozatát, hogy vallja be a titkos kapcsolatát, aki ezt félelmében meg is tette.

Ettől a férfi annyira ideges lett, hogy

egy bottal kezdte ütni a nő lábát, megégette az arcát, és ollóval levágta a derékig érő haját, majd 3 milliméteresre nyírta.

Mindezt azért, hogy ne kelljen más férfinak. Tovább verte az élettársát, aki nem mert orvoshoz menni a sérüléseivel.

Nagyjából két héttel később a férfi megint dührohamot kapott, és ököllel kezdte ütni a gyerekei anyját, majd egy késsel megszurkálta a lábát. Néhány nap múlva megint megverte.

2016. november 10-én, késő este ismét verni és kínozni kezdte az asszonyt, amit már a gyerekek is láttak.

Később, miközben a férfi kínozta az élettársát a szobában, a gyerekeknek a konyhában kellett tévét nézniük. A nő könyörgött, hogy legalább ne a gyerekek előtt verje.

Ennek a férfi eleget tett, másnap minden gyereket elvitetett otthonról, de rájuk parancsolt, hogy nem mondhatják el senkinek, amit láttak.

Amikor kettesben maradtak, a férfi kézzel és egy vascsővel verte meg az asszonyt, majd amikor az elájult, vízzel fellocsolta, és tovább kínozta.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Ezek után összekötözte a kezeit egy madzaggal, és odakötötte a kanapéhoz, hogy ne tudjon segítséget kérni, amíg ő elment dohányért. Később a férfi felhívta a testvérét, és azt mondta neki, hogy tragédia lesz, mert megfogja ölni az élettársát. A testvére felhívta a rendőrséget, akik be tudtak törni a házba, és kiszabadították a fogva tartott nőt. Kórházba vitték.

Az asszonynak több csontja eltört, vérmérgezés, vérvesztés és a kialakult fertőzés miatt életveszélyben volt. Ha nem kapott volna orvosi ellátást, 48-72 órán belül meghalt volna.

A férfit különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossági kísérletben, személyi szabadság megsértésében, valamint kiskorúak veszélyeztetésében mondta ki bűnösnek a Kecskeméti Törvényszék tavaly októberben,

amiért 15 év fegyházra ítélték, valamint 10 évre eltiltották a közügyek intézésétől.

Leghamarabb a büntetés kétharmadának letöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Ezt az ítéletet az ügyész tudomásul vette, viszont a férfi és a védője fellebbezett, így az ügy átkerült a Szegedi Ítélőtáblára - írja közleményében a Szegedi Ítélőtábla.

Az ítélőtábla helyben hagyta a törvényszék ítéletét. Az indoklásban elhangzott, hogy a büntetés inkább enyhe, mint súlyos, de mivel az ügyészség nem fellebbezett az első fokú ítéletet ellen, így az ítélőtábla súlyosabb ítéletet nem hozhatott. Az ítélet jogerős, fellebbezni nem lehet ellene.