Halálra verte és rázta élettársa kisfiát egy budapesti férfi

Vágólapra másolva!
Halált okozó testi sértés miatt emeltek vádat egy XX. kerületi férfi ellen, aki tavaly halálra verte és rázta barátnője kétéves kisfiát. 
Vágólapra másolva!

A férfi 2017 februárjától együtt élt a barátnőjével, akinek akkor volt már egy kétéves kisfia. A férfi gyakran megütötte a kisfiút, így akarta megfegyelmezni - írja a Bors.

2018. január 23-án a férfi vigyázott a gyerekre, akit – nem tudni, miért- megütött egy kerek, keskeny tárggyal a szeméremtájékán. A kisfiún zúzódások lettek, de ekkor még nem sérült meg súlyosan. Másnap azonban újra az anya élettársa vigyázott a gyerekre, míg a nő dolgozott.

Azóta sem derült ki pontosan miért, de a férfi megverte a kisfiút, majd megragadta és rázni kezdte. A gyerek a klinikai halál állapotába került.

Ekkor a bántalmazó férfi segítséget kért egy éppen hazaérkező ismerősétől, ő hívta ki a mentőket. Eközben a férfi megkezdte a kisfiú újraélesztését, amit a kiérkező mentősök fejeztek be.

Sikerült újraéleszteni a gyereket, de a bántalmazásban olyan súlyosan megsérült a koponyája és az agya, hogy visszafordíthatatlan károsodást szenvedett és 3 nap múlva a kórházba meghalt.

A férfi jövő hét pénteken áll bíróság elé először.