Belenyúltak a UFC-s szemébe, aztán a nézők is megdobálták

yair rodriguez jeremy stephens ufc
Vágólapra másolva!
Mindössze 15 másodpercig tartott a UFC Mexico City gála főmeccse, a Yair Rodriguez-Jeremy Stephens bunyó, ráadásul egyikük sem győzött.

A pehelysúlyú ranglista 7. helyén álló Rodriguez hazai közönség előtt csaphatott össze a 8. Stephensszel, Mexikóvárosban óriási volt az érdeklődés. Aztán a bunyó 15. másodpercében Rodriguez belekapott ellenfele szemébe, emiatt leállították a meccset.

Stephensnek öt perce volt arra, hogy összekapja magát, és folytatódjon a harc, de még csak ki sem tudta nyitni a szemét, ezért befejezték a bunyót. Mivel sérülés miatt szakadt félbe, ezért nem hirdettek eredményt, hanem úgynevezett "no contest" plecsnit kapott a meccs, azaz mintha meg sem történt volna. Ez volt a UFC történetének második legrövidebb no contest mérkőzése.

Rodriguez igencsak hevesen fogadta az ítéletet, és a közönség is tiltakozott, hiszen nem kevés pénzt fizettek a nézők a belépőért, aztán kaptak egy 15 másodperces főmeccset. Stephenst úgy kellett kimenekíteni a küzdőtérről, miközben folyamatosan dobálták mindennel, amivel csak lehetett.

A mexikói harcos a meccs után felfokozott idegállapotban azzal vádolta Stephenst, hogy csak tettette a sérülését, de nem sokkal később érkezett a válaszvideó az amerikaitól, aki készen áll egy esetleges visszavágóra, mert néhány héten belül teljesen egészséges lesz a szeme.