Izgalmas végjátékban dőlt el az Exatlon-villa sorsa

Gelencsér Timi jött a végén
Vágólapra másolva!
A Bajnokok már régen látták a dominikai, óceánparti villát, de ezen a versenynapon sikerült visszafoglalni.
Vágólapra másolva!

8-8-ig együtt mentek a csapatok: eleinte a pirosak vezettek, de feljöttek a kékek, utána a Kihívók mentek két ponttal, de felzárkóztak a Bajnokok. Ekkor Esztergályos Patrik, aki a pirosak legjobbja volt múlt héten, legyűrte Mischinger Pétert, ezzel 9-8 lett, hosszú idő után megvillant előttük a lehetőség, hogy elfoglalják a tengerparti luxusvillát, és ezzel párhuzamosan elhagyják a kókadt kis kalyibát, ahol hetek óta készültek.

Huszti Kata Forrás: TV2
Gelencsér Timi jött a végén Forrás: TV2


Gelencsér Timi jött, Huszti Kata ellen kellett bizonyítania: ha nehezen is, sikerült. „Végre, végre! Nagyon ráfért a csapatra! Ágy, asztalnál enni, villával enni, ilyen luxus dolgok hiányoznak" – viccelődött a volt szépségkirálynő, akinek remek képeit itt találja.

Szavazzon!

Kinek drukkol?

A szegényes kis faházba beköltöző kékeket jelenleg Mischinger Péter sérülése aggasztja, a villát elfoglaló pirosak pedig roppantmód megörültek annak, hogy ágyban alhatnak, rendes tusolóban tisztálkodhatnak, van friss lepedő, meleg étel is. Fodor Rajmundot is éltették, illetve hiányolták a közös esti, medencés fürdés során.

Forrás: tv2
Forrás: tv2
Forrás: tv2
Forrás: tv2