Magyar sztárok, akik a legnagyobb titokban házasodtak össze

Király Viktor, Virág Anita
Vágólapra másolva!
Bár a sztárok többsége szeret nagy felhajtást csinálni az esküvőből, egyre többen vannak, akik szűk családi és baráti körben mondják ki az igent választottjuknak. A napokban derült ki, hogy Király Viktor titokban elvette feleségül Virág Anitát, mint ahogy Tóth Gabi is csak utólag árulta el, hogy már Krausz Gábor felesége. A legnagyobb titokban kötötte össze életét párjával Kulcsár Edina és Curtis is.
Vágólapra másolva!

Király Viktor és Virág Anita

A napokban derült ki, hogy Király Viktor és újdonsült felesége a nyár elejére várják közös gyereküket. A pár egy balatonfüredi szállodában mondta ki az igent a legnagyobb titokban. Király Viktor fellépései miatt nagyon nehéz volt összehozni ezt az esküvőt, pár hét alatt szerveztek meg mindent.

Forrás: Virág Anita/Instagram

"Szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki bármilyen módon segített, hogy létrejöjjön ez a nap! Egyértelműen első és legfontosabb köszönet Anitának, hogy elvisel engem. Tudom, néha nem könnyű! Haha! A szüleimnek, hogy férfit faragtak belőlem! A testvéreimnek, hogy mindig mellettem vannak! Szeretlek titeket!" - írta a bejelentés másnapján az énekes, aki több képet is megosztott a titkos esküvőről.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Az énekesnő titokban ment hozzá a Séfek Séfe zsűritagjához, Krausz Gáborhoz, és azóta megszületett a kislányuk is. Tóth Gabi az esküvő után egy albumnyi képet tett közzé az Instagramján (a fotó oldalán látható kis nyíllal lapozhat köztük), mellettük pedig így írt: "Mindig te leszel számomra az első, és ezt komolyan is gondolom. Neked akarom adni a világot, sosem veszem vissza, és nem is hagyom, hogy ezt bármi megakadályozza."

"Gyerekkori álmom volt, hogy ha egyszer férjhez megyek, földig érő, fehér ruhám legyen, ami megvalósult" - mondta a ruhájáról, amit kifejezetten neki terveztek. "Az arcomat fátyol takarta, amire ráírtuk: 'szeretlek, Krausz', mert mindig így szoktam neki mondani" - árulta el a nagy nap után.

Kovács Katalin

A háromszoros olimpiai bajnok kajakos titokban és rendhagyó ruhában mondta ki a boldogító igent tavaly októberben, hatévnyi jegyesség után. Mint utólag elmesélte, eszébe sem jutott hagyományos, hófehér ruhába bújni, arany felsőt és mályvaszínű szoknyát viselt az esküvőn, melyen 80-90 vendég volt.

Lapozzon, és nézze meg a többi titkos esküvőt is a közelmúltból!