Csollány Szilveszter feleségét is megviselte az Exatlon

Csollány Szilveszter
Vágólapra másolva!
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász Csollány Szilveszter jó élményként tekint a TV2 műsorára, azonban három kilóval könnyebben tért haza, míg felesége, Jutka négyet adott le a folyamatos aggódás miatt.
Vágólapra másolva!

"Idegőrlő időszak volt, amíg meg nem láttam a tévében. Onnantól egyszerűbb volt, de lefogytam négy kilót, mire hazaért" - árulta el a Blikknek a sportoló felesége. "A lányok aggódva kérdezték, mi van apával, de nem mindig tudtam válaszolni. Szerencsére amikor az arca sérült meg a vascső miatt, már szóltak előre, nehogy nagyon megijedjünk" - tette hozzá.

Forrás: Lantos Gábor

Persze Csollány Szilveszter sem élte meg könnyen a távollétet, igaz, őt lefoglalták a napi futamok. "A stressz volt a legnehezebb, hogy sosem tudtuk, mire számíthatunk, miként taktikázzunk. Én is több kilóval könnyebben tértem haza, de így is jó döntést hoztam, hogy elvállaltam a műsort, pozitív élményekkel gazdagodtam" - mesélte a lapnak Csollány Szilveszter, aki kiesése előtt indította el Dominikán a Mogyorókrém-hadműveletet, amelynek lényege, hogy a Bajnokok teljesítményükkel megszerezzék a villát, ahol finomságokhoz juthatnak.

Tanácsai a jelek szerint most értek be, mert egykori csapattársai a hétfő esti adásban, az évadban először bejutottak a villába.