Tudta, hogy csütörtökön kezdődik a POSZT?

2018. június 6. 14:26 2018. jún. 6. 14:26

Nem? Talán azért, mert hiába jár nyitott szemmel a városban, ennek az ég világon semmi nyoma nincs. Pedig tényleg csütörtökön kezdődik.

Messze elkerülve a régen minden jobb volt toposzt, azért az nagyon furcsa, hogy egy-két nappal az országos színházi találkozó előtt a városban gyakorlatilag semmi sem jelzi finom utalásféleképpen, hogy hát itt egy-két napon belül a magyar színházi élet színe és java veszi birtokba az előadótermeket és veszi be magát a belváros teraszaira, tölti meg a sétálóutcákat, meg ilyenek.

Mindent összevetve igen tájékozottnak kell lenni ahhoz, hogy az ember tudja, hogy jön a POSZT. Sehol egy molinó, a főteret is csak a nap perzseli, és az önkormányzati vagy ahhoz közeli hírportálok is porzanak, sehol egy kis promó, interjúcska vagy bármi.

Mondjuk, amióta csak Budapesten tartják a kedvcsináló sajtótájékoztatót, azóta a magunkfajta zugfirkászok élete sem könnyű POSZT-vonalon.

Az egyetlen kiút az lehet, ha valaki lájkolja a rendezvény Facebook-oldalát.

Nos, akkor legyen az, hogy mi szóltunk: csütörtökön elstartol a POSZT, délután színházba öltözik a belváros.

Természetesen a részletes program is elérhető. A legegyszerűbben valamilyen számítógép segítségével, csak az alábbi lépéseket kell követni:

  • www.poszt.hu megnyit;
  • a lap legaljára legörget;
  • a legalsó kék sávban a „letöltések és közérdekű adatok” kiválaszt;
  • megint az aljára legörget;
  • „Poszt 2018 – A legfrissebb programfüzet műsorváltozásokkal” kiválaszt;
  • kedvére böngész.
  • Sima ügy.

    Egy másik kattintható fülből kiderül, hogy tavaly 5,3 milliót költöttek marketingre és további kb. 4,4 milliót reklámra.

    Mondjuk az tavaly volt.