Kivándorlást támogató szervezet lett a Fidesz Pécsen

2018. június 29. 12:24 2018. jún. 29. 12:24

Matricával látta el a Fidesz és a KDNP pécsi irodáit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Az irodákra a "Kivándorlást támogató szervezet" szlogen került fel, nem függetlenül attól, hogy a fővárosban a kormánypárti élcsapatok "Bevándorlást támogató szervezet" matricát ragasztgatnak civilszervezetek helyiségeinél.

Mint ismert, nemrég belendült a Fidesz és a vele szoros emberfogásban lévő KDNP is, a fővárosban több civilszervezet (Amnesty International, Magyar Helsinki Bizottság, stb.) irodáját is meglátogatták, és ott a "Bevándorlást támogató szervezet" feliratú matricákat ragasztottak ki.

A KDNP ifjú titánja, Hollik István annyira rápörgött a témára, hogy egy, a vészkorszakban csillagos házként (azaz az üldözött és a gettósítás/megsemmisítő táborba hurcolás előtt egy helyre gyűjtött zsidó állampolgárok lakására Dávid-csillaggal kijelölt ház) működő ingatlanra is sikerült kitenni a matricát, mivel ott a Menedék Egyesületnek van irodája.

Pécsen egyelőre ilyen villongások nem voltak, ám a Magyar Kétfarkú Kutya Párt passzivistái most a Fidesz kertvárosi és uránvárosi irodáját szórták meg "Kivándorlást támogató szervezet" feliratú matricával. De kapott a belvároshoz közeli KDNP-iroda is egy adag matricát.

A matricás akció képeit itt lehet elérni:

Kivándorlás | Facebook

See more of MKKP - Baranya megye, bevéve Komló on Facebook

(Címlapi kép: Facebook/MKKP - Baranya megye, bevéve Komló)