Ajándék festést kaptak a pécsi sulisok a Magyar Kétfarkú Kutya Párttól

2018. szeptember 5. 19:04 2018. szept. 5. 19:04

Tíz városban lepte meg a diákokat tanévkezdés alkalmából némi vizuális tuninggal a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, a passzivisták Pécset, Kaposvárt és Szekszárdot sem kerülték el. A baranyai megyeszékhelyen nem is ártott az utánpótlás, mostanra ugyanis rejtélyes módon eltűnt a Mediaworks helyi depója elől Basky munkája, a vonatozó Orbán Viktor.

A kutyapárt a Facebookon posztolt a nagy munkáról szerda délután.

"Az úgy volt, hogy majd fotózkodunk kiskutyákkal, de aztán nem volt elég kiskutya, meg a fotógépünk is elromlott, úgyhogy végül festettünk sulik elé.

Egyelőre Szegeden, Pécsen, Budapesten három helyen, Sajóbábonyban, Jászladányban, Debrecenben, Kiskunfélegyházán, Kaposváron, Szekszárdon és Budaörsön sikerült. Az eső miatt következő hétvégére csúszott Fehérvár, Szombathely, Kecskemét, Szentendre, Pesterzsébet, Ajka és Győr."

- áll a poszt, ahol fotókat is mutattak a munkákról. Ez a pécsi, ha jól látjuk, akkor a PTE egyik gyakorlósuliját, a Deák Ferenc Gimnázium és Általános Iskoláját dobta fel:

Kaposváron ilyet csináltak:

Szekszárdon a bevált négyszínfestést lőtték el:

Nemrég Basky lepte meg Pécset vonaton pöffeszkedő Orbán Viktorral, a miniszterelnök képmását a Munkácsy utcai volt rendelőintézet falára, valamint a Mediaworks pécsi fióktelepe bejárata elé fújták fel.

Az egykori rendelő falán még látni lehet Orbánt, azonban a Mediaworks előtti járdarészletről a napokban lemosták a gyalázatot.

Ilyen volt:

Ilyen lett: