Tüke-flottát ígért Péterffy Attila

2019. május 17. 11:28 2019. máj. 17. 11:28

Ez persze nem egy újabb, zsírosan túlárazott Volvo-flotta lesz, azzal a Fidesz elszámoltatása részben már foglalkozott a független pécsi polgármesterjelölt. Egy olyan mobilkommunikációs csomagot ígért Péterffy Tavaszi hadjárat Pécs jövője érdekében elnevezésű kampányában, amellyel a pécsiek kedvezményesen telefonálhatnak és netezhetnek.

Mint ismert, március 15-én indította útnak Tavaszi hadjárat Pécs jövője érdekében elnevezésű kampányát Péterffy Attila független pécsi polgármesterjelölt. Ennek értelmében hétről hétre olyan programpontokat hoz nyilvánosságra, amelyeket megválasztása után polgármesterként számon kérhetnek rajta a pécsiek.

A Tavaszi hadjárat eddigi elemei között szerepelt egyebek mellett az atomtemető-mentes Pécs, a parkolás rendbetétele, a kátyúk felszámolása, modern, jól látható és megvilágított gyalogátkelők, valamint a Fidesz elszámoltatása helyben, különös tekintettel az eléggé nyilvánvalóan korrupciógyanús ügyekre.

Péterffy Attila friss vállalását pénteken ismét Facebook-oldalán tette közzé.

Mint mondta: amennyiben bizalmat szavaznak neki, tárgyalásokat kezdeményez egy Tüke-flotta létrehozásáról. Ez egy olyan mobilkommunikációs csomag, ami a pécsi lakosok részére kedvezményes internet- és telefonhasználatot biztosít.

„Számítok önökre, hogy a következő ciklusban olyan polgármesterük legyen, akire önök is bizton számíthatnak”

- tette hozzá a független jelölt.
Forrás: pecsistop.hu