hirdetés

2018.12.10. 04:00

A JP Auto ismét adománnyal támogatta a Csolnoky Ferenc Kórházat

A Veszprém megyei Csolnoky Ferenc Kórház munkáját az idei évben is támogatja a JP Auto veszprémi márkakereskedése.

Fekete Tamás vette át az oklevelet a kórház igazgatójától

Az adományból a kórház döntése alapján, a szülészet-nőgyógyászati osztály részére szereznek be egy új nőgyógyászati vizsgáló széket.

Az átadó során Fekete Tamás, a veszprémi JP Auto szalon értékesítője kívánt jó munkát a kórház összes dolgozójának.

Az adomány átadása után Fekete Tamás oklevelet vehetett át a kórház igazgatójától

A JP Auto munkatársai egész évben arra törekednek, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsák minden kedves ügyfelüknek. Van az a pillanat mégis, amikor nem az üzlet a legfontosabb.

A JP Auto az elmúlt években számos területen állt már jótékonysági célok mellé.

2012-ben, az első Magyarországon gyártott Mercedes-Benz B-osztály árverésén 20.110.000 forinttal, 2015-ben pedig az első CLA Shooting Brake modell megvásárlásával, 30.000.000 forinttal támogatták a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkáját.

Segítették kiváló sportolók felkészülését, valamint figyelemmel kísérik, a komolyzene területén, ifjú tehetségek szárnybontogatását.

Szilágyi Áron Európa-, világ- és kétszeres olimpiai bajnok kardvívó felkészülését már negyedik éve a mobilitásának megoldásával támogatják.

Ahogy már 2017-ben is tette, az év vége közeledtével az ügyfeleiknek és partnereiknek szánt apró ajándék helyett az erre fordítandó összeget jótékonysági célokra ajánlotta fel a cég.

Választásuk az egészségügyre esett, mivel ez az a terület, aminek igazán szüksége van a segítségre a jövőbeli fejlesztésekhez és így a közösségnek kiemelten fontos szolgáltatást tudnak támogatni. Ugyanilyen támogatásban részesítik a helyi kórházakat minden olyan városban (Budapest, Jászberény, Nyíregyháza és Eger), ahol megtalálható a JP Auto márkakereskedése.

A tavalyi esztendőben a Csolnoky Ferenc Kórház, a neurológiai osztályának vásárolt egy Holter EKG készüléket az adományból.

 

Címkék#autó#P+R

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában