MENU
Biblioteca Metropolitană București
Biblioteca publică a bucureștenilor!
Blind date with a book
Blind date with a book
Nu știi ce să mai citești?
Nu mai ai inspirație și nu știi ce să alegi de pe rafturi?
Ești un om căruia îi plac surprizele?
Hai la un „Blind date with a book” și întâlnește-te cu o carte din cele pe care ți le-am pregătit! Cărțile pe care le-am ales se simt cam singure în ultima vreme și ar avea nevoie de o întâlnire!
Proiectul își propune încurajarea lecturii în rândul comunității bucureștene plecând de la un concept de actualitate, în speranța descoperirii și accentuării ulterioare a gustului pentru citit.
Hai cu noi să facem cititul „cool”, din nou!
Proiectul „Blind date with a book” se desfășoară între 20 – 24 septembrie la Biblioteca Metropolitană București, în filialele: C. Petrescu, D. Bolintineanu, G. Coșbuc, G. Topîrceanu, Gh. Șincai, I. Creangă, M. Preda, M. Sadoveanu, N. Stănescu, N. Labiș, P. Ispirescu, V. Alecsandri. Vă așteptăm la întâlnirea cu cărțile de luni până miercuri de la orele 12:00 până la orele 19:00 și joi – vineri, de la 09:00 la 16:00.
20 Sep 2021Uncategorized
 Vernisajul expoziției „Bucureștii în obiectivul Securității”, realizată în parteneriat cu CNSAS
„Utopia”, expoziție inedită de pictură semnată Burhan Ahmeti la Artoteca Bibliotecii Metropolitane București 
Harta site

Arhiva site
Copyright © Biblioteca Metropolitană București. Toate drepturile rezervate.
← Vernisajul expoziției „Bucureștii în obiectivul Securității”, realizată în parteneriat cu CNSAS„Utopia”, expoziție inedită de pictură semnată Burhan Ahmeti la Artoteca Bibliotecii Metropolitane București →