DOO Pomorski Saobraćaj
2 / 5
RED VOŽNJE! Saobraćaj na trajektnom prelazu Kamenari - Lepetane, se odvija neprekidno NON-STOP!
REDOVNA TRAJEKTNA LINIJABezgotovinski korisnici
Obavještavamo cijenjene korisnike usluga da je korišćenje trajektnog prevoza moguće ostvariti i uz bezgotovinsko plaćanje, na bazi prepaid ili postpaid ugovora.
Inače, naš sistem bezgotovinskog plaćanja je zasnovan na upotrebi beskontaktnih smart kartica, kao sredstva identifikacije i kao sredstva na osnovu kojih se vrši izdavanje putnih karata. Sistem funkcioniše po principu jedno vozilo - jedna kartica.
Prepaid ugovorni odnos podrazumijeva unaprijed plaćanje određenog iznosa od strane korisnika usluga, na osnovu prepaid računa, a koji iznos predstavlja prepaid kredit raspoloživ prilikom trajektnih prelazaka. Prepaid ugovorni odnos mogu zasnovati sva domaća i strana pravna i fizička lica.
Postpaid ugovorni odnos podrazumijeva korišćenje usluga tokom određenog perioda (mjesec je uobičajeni obračunski period), a da se usluge fakturišu na kraju perioda i plaćaju odloženo sa određenim ugovorenim rokom. Postpaid ugovorni odnos mogu zasnovati sva domaća pravna lica i preduzetnici koji bonitetom zadovoljavaju naše kriterijume. Takođe, našom poslovnom politikom, za postpaid korisnike, obavezno je mjenično obezbjeđenje.
Ukoliko Vam odgovara neki od vidova ugovornog odnosa sa bezgotovinskim načinom plaćanja, molimo da nam pošaljete kratak pismeni zahtjev:
Na e-mail: pomorski@t-com.me,
Faxom na broj: +382 31 681 044 ili
Poštom, na adresu: DOO Pomorski saobraćaj, Kamenari bb, 85340 Herceg Novi.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije molimo da nas kontaktirate.

NASLOVNASAOPŠTENJAO NAMAInformacije o kompanijiGdje se nalazimoO graduO KamenarimaO LepetanimaMapaIstorijski razvojMenadžmentUSLUGERedovna trajektna linijaCjenovnikValutaRed vožnjeBezgotovinski korisnici uslugaNajam trajekataGALERIJAOvako smo počeliSadOSTALO-USLUGEReklamiranjeReklamiranje na trajektimaMT GrbaljMT IgaloMT KamenariMT LepetaneMT PerastMT TeodoReklamiranje na city light panoimaZakup slobodnih površina na pristaništimaDokumentiLinkoviKONTAKTCSS input Button Width Css3Menu.comCGENRUAL