DOO Pomorski Saobraćaj
2 / 5
RED VOŽNJE! Saobraćaj na trajektnom prelazu Kamenari - Lepetane, se odvija neprekidno NON-STOP!
USLUGENajam trajekata
Obavještavamo postojeće i buduće cijenjene korisnike usluga da kompanija "Pomorski saobraćaj" pruža usluge trajektnog prevoza i van redovne trajktne linije, za specijalne, čarter poslove.
Svih šest trajekata je moguće iznajmiti za razne poslove, kao što su prevoz posebne grupe automobila, korišćenje trajekata u reklamnim kampanjama, ploveće diskoteke i slično.

Cijene iznajmljivanja trajekata se određuju po času rada trajekta u zavisnosti od veličine i performansi trajekata i konkretnih uslova korišćenja.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid poslovne saradnje ili su Vam potrebne bliže informacije, najljubaznije molimo da nas kontaktirate:
Tel. +382 31 673 522; +382 31 673 558
Tel./Fax +382 31 681 044
e-mail: pomorski@t-com.me

NASLOVNASAOPŠTENJAO NAMAInformacije o kompanijiGdje se nalazimoO graduO KamenarimaO LepetanimaMapaIstorijski razvojMenadžmentUSLUGERedovna trajektna linijaCjenovnikValutaRed vožnjeBezgotovinski korisnici uslugaNajam trajekataGALERIJAOvako smo počeliSadOSTALO-USLUGEReklamiranjeReklamiranje na trajektimaMT GrbaljMT IgaloMT KamenariMT LepetaneMT PerastMT TeodoReklamiranje na city light panoimaZakup slobodnih površina na pristaništimaDokumentiLinkoviKONTAKTCSS input Button Width Css3Menu.comCGENRUAL