DOO Pomorski Saobraćaj
2 / 5
RED VOŽNJE! Saobraćaj na trajektnom prelazu Kamenari - Lepetane, se odvija neprekidno NON-STOP!
O NAMAInformacije o kompaniji
Društvo sa ograničenom odgovornošću za prevoz vozila, putnika i tereta „Pomorski saobraćaj“ DOO u svom sastavu broji 6 (šest) trajekata. Trajekti AD „Pomorski saobraćaj“, spajaju dvije obale unutar Bokokotorskog zaliva u reonu zalivskog tjesnaca Verige. Redovni saobraćaj se odvija na prelazu u mjestima Kamenari i Lepetani. Radi se o dva mjesta unutar zaliva, Kamenarima sa strane H.Novog i granice sa Hrvatskom i Lepetanima sa strane Tivta i Budve.
Flotu „Pomorskog saobraćaja“ čine trajekti:
Perast“, „Kamenari“, „Lepetane“, „Igalo“, „Grbalj“ i „Teodo“.
Osnovni zadatak kompanije „Pomorski saobraćaj“ DOO je efikasno obavljanje usluga prevoza vozila i putnika sa jedne na drugu stranu obale.
Nastojimo biti u koraku sa potrebama naših korisnika, kojima su svakodnevno, 24h, dostupne naše usluge. Red vožnje, kao i broj trajekta koji saobraćaju prilagođavaju se intezitetu saobraćaja tokom cijele godine.NASLOVNASAOPŠTENJAO NAMAInformacije o kompanijiGdje se nalazimoO graduO KamenarimaO LepetanimaMapaIstorijski razvojMenadžmentUSLUGERedovna trajektna linijaCjenovnikValutaRed vožnjeBezgotovinski korisnici uslugaNajam trajekataGALERIJAOvako smo počeliSadOSTALO-USLUGEReklamiranjeReklamiranje na trajektimaMT GrbaljMT IgaloMT KamenariMT LepetaneMT PerastMT TeodoReklamiranje na city light panoimaZakup slobodnih površina na pristaništimaDokumentiLinkoviKONTAKTCSS input Button Width Css3Menu.comCGENRUAL