DOO Pomorski Saobraćaj
2 / 5
RED VOŽNJE! Saobraćaj na trajektnom prelazu Kamenari - Lepetane, se odvija neprekidno NON-STOP!
REDOVNA TRAJEKTNA LINIJARed vožnje
Saobraćaj na trajektnom prelazu Kamenari-Lepetane se odvija po ljetnjem i po zimskom redu vožnje.
Ljetnji red vožnje se primjenjuje za period godine od juna do oktobra, a zimski red vožnje se primjenjuje za period godine od oktobra do juna.

Saobraćaj se po oba reda vožnje odvija neprekidno 24 h, a polasci trajekata su prilagodjeni frekvenciji saobraćaja koja je najveća ujutru od 07 do 09 h, izmedju 12 do 14 h, i 16 do 18 h. Zastoja na trajektnim prilazima nema.

Maksimalno vrijeme na koje klijenti trebaju da računaju na puni servis je oko 15 minuta (čekanje-operacija ukrcaja-prevoz-operacija iskrcaja).

Korisnicima naših usluga, za sve dodatne informacije, tokom 24h, na raspolaganju su brojevi telefona:
+382 31 673 558 (nakon 16h, biljetarnica Kamenari)
+382 31 673 522 (nakon 16h, biljetarnica Lepetane)

NASLOVNASAOPŠTENJAO NAMAInformacije o kompanijiGdje se nalazimoO graduO KamenarimaO LepetanimaMapaIstorijski razvojMenadžmentUSLUGERedovna trajektna linijaCjenovnikValutaRed vožnjeBezgotovinski korisnici uslugaNajam trajekataGALERIJAOvako smo počeliSadOSTALO-USLUGEReklamiranjeReklamiranje na trajektimaMT GrbaljMT IgaloMT KamenariMT LepetaneMT PerastMT TeodoReklamiranje na city light panoimaZakup slobodnih površina na pristaništimaDokumentiLinkoviKONTAKTCSS input Button Width Css3Menu.comCGENRUAL