DOO Pomorski Saobraćaj
2 / 5
RED VOŽNJE! Saobraćaj na trajektnom prelazu Kamenari - Lepetane, se odvija neprekidno NON-STOP!
OSTALO-USLUGEReklamiranje na "City Light" panoima
Pored reklamiranja na trajektima, možemo Vam ponuditi atraktivno reklamiranje na našim osvijetljenim reklamnim city light panoima, koji obezbjeđuju vidljivost Vaše reklame tokom dana i tokom noći, odnosno svih 24h.
Kompanija posjeduje ukupno šest city light panoa od kojih se tri nalaze na obali u Lepetanima, a tri na obali u Kamenarima.
Trenutno Vam možemo ponuditi zakup pet city light panoa od čega 3 u Kamenarima i dva u Lepetanima, pod sljedećim uslovima:
Cjenovnik zakupa reklamnih city light panoa
Dimenzije postera
118cm x 175cm
Vremenski  period
Cijena po strani

Mjesec dana
200,00€+PDV
 

*   Minimalni period zakupa je jedan mjesec
*  Cijena zakupa svih city light panoa na jednoj obali-po sniženoj cijeni
* Cijena zakupa city light panoa na godišnjem nivou-po sniženoj cijeni
*  U cijenu nije uračunata štampa postera po Vasem grafičkom rješenju.
Izaberite najbolji način reklamiranja i predstavite Vašu Kompaniju. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Dodatne informacije:
City Light
City Light foto
NASLOVNASAOPŠTENJAO NAMAInformacije o kompanijiGdje se nalazimoO graduO KamenarimaO LepetanimaMapaIstorijski razvojMenadžmentUSLUGERedovna trajektna linijaCjenovnikValutaRed vožnjeBezgotovinski korisnici uslugaNajam trajekataGALERIJAOvako smo počeliSadOSTALO-USLUGEReklamiranjeReklamiranje na trajektimaMT GrbaljMT IgaloMT KamenariMT LepetaneMT PerastMT TeodoReklamiranje na city light panoimaZakup slobodnih površina na pristaništimaDokumentiLinkoviKONTAKTCSS input Button Width Css3Menu.comCGENRUAL