office@salfin.ro
(+40) 727 871 252 | 0737 SAL FIN (0737 725 346)
DEPUNE ONLINE


CONSILIERE GRATUITĂ
Tot mai mulți consumatori ni se adresează
Misiunea SAL-Fin este de a organiza soluționarea extrajudiciară a disputelor financiare nonbancare, interne sau transfrontaliere, în materie de consum. 
1000 +
CERERI
De la începutul anului și până în prezent avem 1.056 de cereri primite și 565 soluționate
27 zile
Termenul mediu pentru procedura de soluționare a litigilor prin propunerea unei soluții
SAL-FIN
Simplu | Rapid | Gratuit
Accesarea procedurilor SAL-Fin poate fi realizată atât prin intermediul paginii de internet, cât şi utilizând metodele clasice, pe suport hârtie sau pe alt suport durabil.
Consumatorii se pot adresa Secretariatului tehnic al SAL-Fin care asigură informarea părților și acordă suport consumatorilor pentru completarea cererilor de soluționare a litigiilor.
SAL-FIN
Conciliatori
Conciliatorii sunt persoane fizice, cu expertiză în domeniul soluționării alternative a litigiilor (SAL). Conciliatorii SAL-Fin, pe lângă expertiza în domeniul SAL trebuie să dovedească o bună înțelegere generală dar și specifică a legislației sectorului financiar în care soluționează litigii precum și a legislației referitoare la protecția consumatorilor.
Registru
Conciliatori
Profil
Conciliatori
Criterii de selecție
Conciliatori
Profil
Conciliatori
Criterii Selectie
Conciliatori
AI O NELĂMURIRE?
Întreabă specialiștii Sal-Fin
Accesează una dintre procedurile SAL-Fin
Completează Formularul
TESTIMONIALE
Experiența consumatorilor
Consumatorii de produse financiare non-bancare se pot adresa SAL-Fin pentru soluționarea alternativă a disputelor care se nasc din relația contractuală dintre acesta și comerciantul unor astfel de servicii. 
Atitudine super profi!! Tot respectul pentru acesti oameni care rezolva lucrurile asa cum ar trebui sa se intample in orice domeniu in tara asta. Respect si 👏
Petrescu Cornel
Recenzie Google
Promti si se pare ca au si succes . Mi-au rezolvat o speta fara sa fiu nevoit sa apelez in instanta euroins-ul care altfel se arata de neinduplecat.
Dan Groza
Recenzie Google
Oameni super amabili, tot respectul pentru modul in care au solutionat problema .
Nicoleta Grigorescu
Recenzie Google
Mai rar asa atitudine si promptitudine. Nici nu a trebuit să merg acolo. S-a rezolvat totul telefonic. Am rămas surprins!
Tanase Horia
Recenzie Google
Intotdeauna de ajutor, rapid si cu informatii corecte. Multumesc !
Andy Catina
Recenzie Google
SAL-Fin este o structură creată în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară cu scopul de a permite consumatorilor să apeleze gratuit la un mecanism de soluționare alternativă a litigiilor din domeniul financiar nonbancar.
AFLĂ MAI MULTE
Contact
Splaiul Independenţei nr. 15, sector 5, cod poştal 050092, Bucureşti
0727 871 252 | 0737 SAL FIN (0737 725 346)
office@salfin.ro
Luni - Joi: 08:30 - 17:00
Vineri: 08:30 - 14:30
© Copyright 2021 Autoritatea de Supraveghere Financiară | Termeni si conditii
HomeDespre noiConsumatoriRegistru ConciliatoriConciliatori AsigurăriConciliatori Piața de CapitalProfilCriterii selectieLegislație primarăOrganizare și funcționareProiecte și consultări publiceNoutati (+40) 727 871 252office@salfin.ro
HomeDespre noiConsumatoriRegistru ConciliatoriConciliatori AsigurăriConciliatori Piața de CapitalProfilCriterii selectieLegislație primarăOrganizare și funcționareProiecte și consultări publiceNoutati