ca.m.wikipedia.org
Plantilla:Modificació protegida
S'ha sol·licitat fer una modificació en aquesta pàgina protegida. (vegeu el registre)
Aquesta plantilla s'hauria d'utilitzar seguida una explicació raonable sobre el motiu de la sol·licitud, de forma que un usuari no familiaritzat amb el tema ho pugui atendre immediatament. S'hauria d'utilitzar només per demanar canvis no controvertits. En cas contrari, discutiu prèviament els canvis a fer i no utilitzeu aquesta plantilla fins que no hi hagi un consens.
Pels administradors: Una vegada atesa la sol·licitud, favorablement o no, anul·leu aquesta plantilla utilitzant
<nowiki>...</nowiki> o bé afegint {{tl|....
Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]
Descripció
Aquesta plantilla es posa en una pàgina de discussió per sol·licitar fer una modificació de la corresponent pàgina protegida. La plantilla hauria d'estar acompanyada per una descripció clara i específica sobre el canvi a fer, i el consens necessari hauria de ser previ a la sol·licitud.
Poseu-la només en la pàgina de discussió corresponent a la pàgina exacte que s'hagi de modificar. Si no sabeu quina és, podeu fer una sol·licitud a VP:PA. En cas de visualitzar la font d'una pàgina protegida, hi ha un enllaç d'ajuda per incloure la sol·licitud.
En cas d'una pàgina semiprotegida, qualsevol usuari autoconfirmat por resoldre la sol·licitud. En cas de protecció total, només ho podrà fer un administrador. Tingueu en compte que un administrador no està obligat a fer cap modificació, ni pot decidir com a tal qui té raó. Es limitarà a comprovar que el canvi no sigui controvertit o que tingui prou consens. Si intervé en la discussió com a editor, normalment s'abstindrà a actuar com a administrador.
Ús
El procediment general és el següent:
  1. Proposeu un canvi específic en la pàgina de discussió i mireu d'aconseguir un consens. No afegiu encara la plantilla.
  2. Una vegada es pugui comprovar clarament el consens aconseguit i s'hagi arribat a un redactat final detallat, afegiu {{modificació protegida}} en la pàgina de discussió amb una explicació clara i resumida dels motius de forma que la sol·licitud pugui ser atesa per algú sense coneixements del tema. Com alternativa, cliqueu a la pestanya "Mostra la font" de la pàgina protegida, i seguiu l'enllaç "Sol·licitud de modificació".
  3. Un administrador, o un usuari autoconfirmat en cas d'una pàgina semiprotegida, comprovarà quan pugui les sol·licituds pendents a la Categoria:Sol·licituds de modificacions protegides. Una vegada atesa, anul·leu la plantilla posant <nowiki>{{modificació protegida}}</nowiki>.
Nota tècnica: El missatge del sistema que surt en una pàgina protegida MediaWiki:Protectedpagetext ofereix un enllaç per incloure aquesta plantilla a través de {{Modificació protegida/Preload}}.
La documentació de més amunt està transclosa de Plantilla:Modificació protegida/ús. (modifica | historial)
Els editors poden fer proves amb aquesta plantilla al seu espai de proves (crea | modifica)
Afegiu categories en la subpàgina /ús. Vegeu les subpàgines d'aquesta plantilla, utilització de paràmetres.
Darrera modificació: 5 jul 2015 a les 18:11
Viquipèdia
El contingut està disponible sota la llicència CC BY-SA 3.0 si no s'indica el contrari.
Política de privadesa
Condicions d'úsEscriptori
IniciAleatori A prop Inici de sessió Configuració DonatiusQuant al projecte ViquipèdiaDescàrrec de responsabilitat
LlenguaVigilaModifica