donate.wikimedia.org
Loading…
(If the form does not load, your web browser may not be supported. Please try a different browser.)
Къде отива твоето дарение
Технология: сървъри, трафик, поддръжка, развитие. Уикипедия е петият по популярност уебсайт в света, но средствата за неговото функциониране представляват една съвсем малка част от това, което изразходват останалите уебсайтове от челната петица.
Персонал: в другите сайтове, влизащи в десетката на най-популярните, работят хиляди щатни сътрудници. При нас служителите са едва 550, което прави Вашето дарение отлично вложение в една високоефективна нестопанска организация.
Информация за данъчни облекчения
Ние не продаваме и не търгуваме с Вашите данни. Дарявайки, Вие споделяте информация с Фондация Уикимедия, организацията с нестопанска цел, която поддържа Уикипедия и нейните сродните проекти, както и с нейните доставчици на услуги в САЩ и други места по света, които действат според политиката ни за защита на дарителите. За повече информация, прочетете нашата политика за дарителите.
За периодични дарения, еднакви месечни плащания ще се дебитират от Фондация Уикимедия всеки месец на деня на първото дарение, докато не ни уведомите да ги спрем. Дарения започнати на 29, 30 и 31 ден от месеца ще се дебитират на последния ден от месеца за по-късите месеци, възможно най-близо до първоначалната дата. За въпроси, моля пишете на donate@wikimedia.org.
Имате проблеми с даряването?Други начини за дарениеЧесто задавани въпроси