donate.wikimedia.org
Loading…
(If the form does not load, your web browser may not be supported. Please try a different browser.)
On va el vostre donatiu
Tecnologia: servidors, ample de banda, manteniment, desenvolupament. La Viquipèdia és un dels webs més visitats del món i es gestiona amb una petita part del que llocs web punters gasten.
Persones: Els altres 10 primers llocs web tenen milers de treballadors. Nosaltres en tenim 550, i fan que el vostre donatiu sigui una magnífica inversió en una organització sense ànim de lucre de gran eficiència.
Informació de deducció fiscal
En fer una donació, accepteu compartir la vostra informació personal amb la Wikimedia Foundation, l'organització sense ànim de lucre amfitriona de Wikipedia i d'altres projectes de Wikimedia, i amb els seus proveïdors de serveis segons la nostra política de donant. Wikimedia Foundation i els seus proveïdors de serveis estan situats als Estats Units i a altres països les lleis de privacitat dels quals podrien no ser equivalents a les vostres. No venem les vostres dades ni en fem negoci amb ningú. Per a més informació, llegiu la nostra política de donant.
La Fundació Wikimedia debitarà els pagaments mensuals fixos dels donants habituals en l'aniversari mensual de la primera donació fins què ens notifiqui la seva suspensió.Les donacions iniciades els dies 29, 30 o 31 del mes es repetiran l'últim dia del mes per als mesos més curts, tan a prop de la data original com sigui possible. Per a qualsevol pregunta, pot posar-se en contacte amb donate@wikimedia.org.
Problemes a l’hora de fer una donacióAltres maneres de donarRespostes a preguntes freqüents