Adakozz most! – Donate
Loading…
(If the form does not load, your web browser may not be supported. Please try a different browser.)
A támogatásokat ezekre a célokra fordítjuk:
Technológia: szerverek, sávszélesség, karbantartás, fejlesztés. A Wikipédia a világ 5. legnépszerűbb weboldala, mégis a töredékét költi csak annak, amit a többi nagy oldal.
Emberek: a TOP10-es weboldalaknak általában több ezer alkalmazottja van. Nálunk azonban csak 550-en dolgoznak, így az adományod nagyszerű segítség egy hatékony nonprofit szervezet számára.
Adózással kapcsolatos információk
Adományozásával beleegyezik abba, hogy személyes adatait megosszuk a Wikimedia Alapítvánnyal, a Wikipédiát és egyéb Wikimedia projekteket kezelő nonprofit szervezettel, illetve az adományozásra vonatkozó irányelveinkkel összhangban annak szolgáltatóival is. A Wikimedia Alapítvány és annak szolgáltatói az Egyesült Államokban, illetve más olyan országokban működnek, amelyek adatvédelmi rendelkezései eltérhetnek az Ön országának érvényben lévő adatvédelmi jogszabályaitól. Adatait senki számára nem értékesítjük, és nem kereskedünk azokkal. Kérjük, további információért olvassa el az adományozásra vonatkozó irányelveinket .
A visszatérő adományozókat a Wikimédia Alapítvány egy fix összeggel terheli meg havonta az első adomány fordulónapján mindaddig, amíg az adományozó nem értesít bennünket arról, hogy az adományok befizetését meg kívánja szünteti. A hónap 29., 30. vagy 31. napján indított adományok az annál rövidebb hónapok esetében a hónap utolsó napján kerülnek leemelésre, az eredeti dátum fordulónapjához legközelebb eső napon. Kérdéseikkel kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal a(z) donate@wikimedia.org címen.
Nem működik az adományozás?Az adományozás más módjaiGyakran ismételt kérdések