Far un don ara - Donate
Loading…
(If the form does not load, your web browser may not be supported. Please try a different browser.)
Where your donation goes
Technology: Servers, bandwidth, maintenance, development. Wikipedia is one of the top 10 websites in the world, and it runs on a fraction of what other top websites spend.
People and Projects: The other top websites have thousands of employees. We have about 550 staff and contractors to support a wide variety of projects, making your donation a great investment in a highly-efficient not-for-profit organization.
Informació de deducció fiscal
En fer una donació, accepteu compartir la vostra informació personal amb la Wikimedia Foundation, l'organització sense ànim de lucre amfitriona de Wikipedia i d'altres projectes de Wikimedia, i amb els seus proveïdors de serveis segons la nostra política de donant. Wikimedia Foundation i els seus proveïdors de serveis estan situats als Estats Units i a altres països les lleis de privacitat dels quals podrien no ser equivalents a les vostres. No venem les vostres dades ni en fem negoci amb ningú. Per a més informació, llegiu la nostra política de donant.
La Fundació Wikimedia debitarà els pagaments mensuals fixos dels donants habituals en l'aniversari mensual de la primera donació fins què ens notifiqui la seva suspensió.Les donacions iniciades els dies 29, 30 o 31 del mes es repetiran l'últim dia del mes per als mesos més curts, tan a prop de la data original com sigui possible. Per a qualsevol pregunta, pot posar-se en contacte amb donate@wikimedia.org.
Problèmas per far un don ?Autres mejans de donarRespostes a preguntes freqüents