donate.wikimedia.org
Loading…
(If the form does not load, your web browser may not be supported. Please try a different browser.)
Unde merge donația dumneavoastră
Tehnologie: Servere, lățime de bandă, întreținere, dezvoltare. Wikipedia este al cincilea cel mai vizitat site din lume și funcționează cu o fracțiune din bugetele altor site-uri de vârf.
Oameni: Celelalte 10 site-uri din clasament au mii de angajați. Noi avem mai puțin de 400, astfel încât donația dumneavoastră va fi o investiție foarte bună într-o organizație non-profit foarte eficientă.
Informații despre deductibilitatea fiscală
Donând, sunteți de acord să vă furnizați informațiile personale atât Fundației Wikimedia, organizația nonprofit care găzduiește Wikipedia și alte proiecte conexe, cât și prestatorilor săi de servicii în conformitate cu politica noastră referitoare la donații. Fundația Wikimedia și prestatorii săi de servicii sunt localizați în Statele Unite precum și în alte țări ale căror legi privind confidențialitatea pot fi diferite de cele ale noastre. Nu vindem și nu înstrăinăm datele dumneavoastră nimănui. Pentru mai multe informații, citiți politica noastră referitoare la donații.
Dacă optați pentru donații recurente, Fundația Wikimedia va încasa plata fixă lunară în ziua aniversării lunare a primei donații, până în momentul în care ne solicitați să întrerupem plățile. Donațiile inițiate în zilele de 29, 30 sau 31 ale lunii se vor repeta în ultima zi a lunii în cazul lunilor scurte, cât mai aproape de data originală. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la donate@wikimedia.org.
Întâmpinați probleme? Alte modalități de a donaÎntrebări frecvente