donate.wikimedia.org
Donați acum
Română English CatalàDansk DeutschEspañol Français עבריתMagyar Italiano 日本語Latviešu Norsk BokmålNederlands Polski​Português​Português Do BrasilРусский SlovenčinaSvenska Українська中文
Întâmpinați probleme?
E acest site sigur?
Metoda mea de plată preferată încă nu este oferită de Fundaţia Wikimedia.
De ce donaţia pe credit/cardul de debit a fost respinsă?
Dacă aveţi probleme cu donaţia sau dacă vreţi să puneţi nişte întrebări, vă rugăm consultaţi întrebările puse frecvent. Dacă încă aveți nelămuriri sau aveți nevoie de ajutor privind urmărirea tranzacției, vă rugăm să contactați donate@wikimedia.org.
E acest site sigur?
Site-ul Fundaţiei Wikimedia este extrem de sigur şi este verificat de Verisign Trusted. După ce apăsaţi un banner sau un link de donaţie, pagina la care sunteţi dus este sigură (https); toate informaţiile sunt criptate şi sunt folosite la cel mai înalt standard de protecţie a datelor.
Metoda mea de plată preferată încă nu este oferită de Fundaţia Wikimedia.
Ne pare rău că nu putem să vă oferim metoda preferată de plătire; în următoarele strângeri de fonduri, sperăm să avem mai multe opţiuni pentru donaţii în monede adiţionale. Am dori să aflăm de asemenea, care este metoda de plătire cea mai folosită de tine şi de ţara ta - vă rugăm trimiteţi-ne un email cu feedback-ul dvs, şi în care să vă menţionaţi ţara şi numele metodei de plătire.
Vom încerca să adăugăm acesta opţiuni în viitor. Între timp, uitaţi-vă peste alte opţiuni care v-ar putea fi utile: Mijloace de a dona
De ce donaţia pe credit/cardul de debit a fost respinsă?
Dacă plata dvs. a fost respinsă sau nu aţi putut să accesaţi informaţile dvs. de card de pe pagina de donaţii, vă rugăm verificaţi creditul/cardul de credit pentru aceste cazuri:
Wikimedia Foundation este organizația non-profit care susține Wikipedia, celelalte proiecte de cunoștințe gratuite Wikimedia și misiunea noastră de cunoaștere gratuită a fiecărei persoane.