goteborg.se
Vi använder nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera, funktionella kakor för vår Lyssnafunktion, för att styra informationsmeddelanden och för att spara inställningar vid uppspelning av filmer. Vi använder även statistikkakor för att mäta uppspelning av filmer på webbplatsen. Kakor vi använder och hur du kan hantera dem.
Nxtgengbg
/ Utbud / Höstlovsjobb - ansökan stängd
Höstlovsjobb - ansökan stängd
Lyssna
Vill du prova på arbetslivet under höstlovet och få chansen att tjäna egna pengar och få in en fot på arbetsmarknaden? Inför höstlovet annonserar vi 1000 lediga jobb för ungdomar i Göteborgs Stad. Under en veckas tid får du möjligheten att jobba på en arbetsplats med trevliga kollegor och varierande arbetsuppgifter.
Om höstlovsjobben
Jobben erbjuds av flera olika arbetsplatser inom Göteborgs Stad. Som en av Sveriges största arbetsgivare erbjuder vi en mängd olika arbetsplatser och uppgifter. Du kan exempelvis få jobba på förskola och fritids, inom storkök, vaktmästeri eller kulturverksamheter.  
Höstlovsjobben kommer att erbjudas under höstlovsveckan (vecka 44). Du arbetar dagtid, åtta timmar om dagen, och får lön för dina insatser. När höstlovet och din anställning är över kan arbetsplatsen erbjuda intyg som stärker ditt cv, vilket ökar dina chanser att få jobb i framtiden.
Vem kan söka?
Efter anmälan
När du har skickat in din intresseanmälan till höstlovsjobb 2021 väntar en utlottning av jobben – vi lottar ut jobben för att alla ska få en lika chans. Du får besked på om du erbjuds ett jobb eller inte till den e-postadress och det telefonnummer du angivit i anmälan. Du behöver svara ja/nej på Mina sidor inom utsatt datum för att säkra eller avstå ditt jobberbjudande. Skulle du inte svara i tid så erbjuds en annan sökande jobbet. 
Mina sidor

Viktig information:
Ansökan är stängd. 
Har du frågor kring höstlovsjobben?
Du är välkommen att kontakta oss: 
ungdomsjobb@arbvux.goteborg.se  
031-368 31 10
Telefontider:
Måndag 9-11.30
Tisdag 9-11.30 samt 13-15.30
Onsdag 9-11.30 samt 13-15.30
Torsdag 9-11.30 samt 13-15.30
Fredag 9-11.30


Kontakta oss
nxtgen@arbvux.goteborg.se
Alla kontaktuppgifter
Om webbplatsen
Om webbplatsen
Behandling av personuppgifter
Tillgänglighetsredogörelse

goteborg.se är Göteborgs Stads officiella webbplats.
Göteborgs Stads kontaktcenter:
031-365 00 00
Start Utbud Grön omställning - ansökan stängd Höstlovsjobb - ansökan stängd Arbetsplats - anmäl plats För dig som är handledare Genväg till jobb - ansökan stängd NxtGen IT - ansökan stängd Betongsprutare - ansökan stängd Studio Stigberget - ansökan stängd Sommarjobb - ansökan stängd Framtidens restaurang- och krogmedarbetare - ansökan stängd Framtidens hotellmedarbetare - ansökan stängd Andra möjligheter Kontakt Om oss