Wikipédia:Bevezetés az irányelvekbe és útmutatókba/4
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiábólTartalom
A cikkírás szabályai

Viselkedés
Együttműködés a többiekkel

Összefoglalás
Nézd át, amiről olvastálÖsszefoglalás
Az irányelvek meghatározzák a Wikipédia alapvető elveit. Az útmutatók elmondják, hogyan alkalmazd ezeket, és hogyan ügyelj az egységességre és következetességre.
Tartalom - A cikkeket semleges nézőpontból írjuk, és csak olyan információkat tartalmazhatnak, amelyek megbízható, külső forrásból származnak.
Viselkedés - Szerkessz bátran, de ne légy durva senkivel! Nézeteltérés esetén feltételezd a másik jóindulatát, és civilizáltan beszéljétek át a dolgokat a vitalapon, amíg megegyezésre juttok.

További információk
Most már eleget tudsz az irányelvek és útmutatók szellemiségéről ahhoz, hogy magabiztosan nekikezdhess a szerkesztésnek! További információkért nézd meg a Wikipédia:Irányelvek és útmutatók oldalt.


Próbáld ki a tanultakat a homokozóban
Vissza a tananyagokhoz >>


Keresés
A lap utolsó módosítása: 2018. június 6., 11:29
A lap szövege Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 licenc alatt van; egyes esetekben más módon is felhasználható. Részletekért lásd a felhasználási feltételeket​.
Adatvédelmi irányelvek
A Wikipédiáról
Jogi nyilatkozat
Mobil nézet
Fejlesztők
Statisztikák
Sütinyilatkozat

vitalapközreműködésekfiók létrehozásabejelentkezés
Wikipédia-lapvitalap
olvasásforrásszöveg szerkesztéselaptörténet
Kezdőlap megtekintéseKezdőlapTartalomKiemelt szócikkekFriss változtatásokLap találomraTudakozóKezdőknekSegítségKözösségi portálKapcsolatfelvételAdományokMi hivatkozik erre?Kapcsolódó változtatásokSpeciális lapokHivatkozás erre a változatraLapinformációkWikidata-adatlapKönyv készítéseLetöltés PDF-kéntNyomtatható változatEnglishالعربيةBosanskiEspañolفارسیGalegoHrvatskiမြန်မာဘာသာଓଡ଼ିଆతెలుగుTürkçeУкраїнськаاردو中文Hivatkozások szerkesztése