Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Костюк І. «Нотатки на полях»



До уваги всіх причетників і любителів футбольної гри! Фонди Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка поповнила книга авторства Ігоря Костюка «Нотатки на полях», в якій розкрито історію і сьогодення прикарпатського футболу.

Ігор Костюк - член Асоціації спортивних журналістів Прикарпаття, активний дописувач матеріалів на спортивну,  переважно, футбольну тематику. Автор удостоєний почесної нагороди «Ніка» у номінації «Кращий спортивний журналіст Івано-Франківська» (2003).

Під майстерним пером Ігоря Костюка у книжці «Нотатки на полях» оживає історія часу, в якій через есе, нариси, інтерв'ю постає його Величність футбол.

Ця книга - про емоції і переживання, невідомі факти і загадки забитих і незабитих голів, перемоги і поразки.

На сторінках книги розкриваються словесні портрети футбольних команд, тренерів, гравців, керівників клубів, що складає калейдоскоп і чин прикарпатського футболу. Втішно, що журналіст проілюстрував видання численними світлинами, які чудово його доповнюють.

Обласна книгозбірня ласкаво чекає всіх зацікавлених пропонованим виданням. Сподіваємось, що книга Ігоря Костюка «Нотатки на полях» стане для пошановувачів футболу і спортивної історії Івано-Франківщини в цілому цікавою і пізнавальною. Тож, якщо ви шанувальник футболу, то вам неодмінно варто її прочитати!

Костюк І. Нотатки на полях / І. Костюк. - Івано-Франківськ : Місто-НВ, 2020. - 428 с.

 

 

 

 

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка